Iveta Zvěřinová Odesláno Únor 2, 2014 Sdílet Odesláno Únor 2, 2014 Ahoj. Konečně jsem se osamostatnila od rodičů a nemusím podléhat jejich vlivu, že maso je důležité. Rok se stravuji jako semi vegetarian. Nejím červené maso, ale miluju ryby a příležitostně si dám kuřecí prsa, ale výhýbám se už i těm. Vím, že maso obsahuje bílkoviny a to červené i železo, což je pro tělo potřebné. Snažím se maso nahradit sojou a jím dostatek luštěnin. Ale i tak mám pocit, že bych měla příjimat více bílkovin. Pravidelně jezdím na kole nebo rotopedu a začala jsem cvičit. Takže myslím,že mé tělo uvítá bílkoviny. Proto prosím o radu, jakými vhodnými produkty nahradit bílkoviny a železo z masa? Podotýkám, že nejsem fanoušek sýrů - dávno ztratily na kvalitě. Předem děkuji za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Odesláno Únor 5, 2014 Sdílet Odesláno Únor 5, 2014 Ahoj Yvette, o bílkovinách ve vztahu k vegetariánství je na internetu řada odkazů, tak třeba: - Budu mít dostatek bílkovin? - na Medituj.cz zde - Vegetariánské potravinové zdroje živin - na Zvíře v tísni zde - Veganské zdroje kvalitních bílkovin - na Vegan Fighter zde - How to Get Protein on a Vegetarian Diet - About.com (v angličtině) zde Snad ti pomůžou ve Tvém hledání Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iveta Zvěřinová Odesláno Únor 7, 2014 Autor Sdílet Odesláno Únor 7, 2014 Děkuji moc za odkazy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se