Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Ahoj :-) jmenuju se Terka, je mi 17 a bydlím ve Znojmě. Nemám bohužel okolo sebe moc lidí, jako jsem já a tak touto cestou hledám nové přátele :-). Pokud se někdo ozve, budu jedině ráda!! :-)

• Odpovědi 11
  • Zobrazení 18,6k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Most Popular Posts

• Nooo bohužel okolo 60km..a nevídáme se... děkuju, taky doufám, že najdu partu, se kterou by se dalo poklábosit 😊

• tak nechápu, proč kolem mě musí bejt samej masosaurus 😊.. a co je zajímavé, znám snad jednoho jedince mužského pohlaví, který je vegan :/ jsem z toho na palici

Odesláno

Ahoj Terko, slyším tě...Ale bydlím daleko od tebe. Určitě kolem sebe máš podobně smýšlející lidi, a časem je objevíš. Ať se ti daří.

Odesláno
  • Autor

Nooo bohužel okolo 60km..a nevídáme se... děkuju, taky doufám, že najdu partu, se kterou by se dalo poklábosit 😊

Odesláno

Já jsem na kamarády/dky vegany přicházel spíš náhodou. Ale když to promýšlím, bývá jich větší množství v těchto skupinách:

ochránci přírody (často lidi s přírodovědnou fakultou)

anarchisti

lidi co praktikujou nějaké východní věci (zen, jógu, a tak)

pokud u vás takoví lidi jsou, určitě dělají nějaké akce pro veřejnost. Třeba u nás skupina Food not bombs (čili většinou anarchisti) pořádá společné veganské večeře.

Odesláno

Spolecna vegetarianska vecere s Ackama.. to musi bejt fakt masakr.

ani bych nemusel tahat hnojivo, nejspis bych vyletel do vzduchu sam od sebe 😊

Ne vazne... vegetarianu je hromada. I v mem okoli...

• 2 weeks later...
Odesláno
  • Autor

tak nechápu, proč kolem mě musí bejt samej masosaurus 😊.. a co je zajímavé, znám snad jednoho jedince mužského pohlaví, který je vegan :/ jsem z toho na palici

Odesláno

No jo, v Česku je masosaurus převládající varieta homo s. bohemiansis. S tím nic nenaděláme. Ale nevěš hlavu, i s vegetariány se dá žít, a s masosaury koneckonců taky. Jen nedráždit, oslovovat opatrně a když krmit, tak bez předběžných varování že se v jídle nenachází žádné maso 😊. Někteří by mohli reagovat agresivně 😊

Odesláno
  • Autor

Jojo, bohužel a taky bohužel že s tím nic nenaděláme! 😊 Kdyby tak někdo rozuměl 😊

• 6 months later...
  • 5 months later...
Odesláno

no tak jsem o rok starší a pořád nic 😊 je to tu zabité

Musis se prestehovat do Prahy 😊

• 1 year later...
Odesláno

Ahoj, škoda, že jsem na tyhle stránky nenarazil před pár lety, když jsem studoval v Brně :-). Do Znojma to nebylo tak daleko a rád bych pokecal...

A co jižní Čechy, je tu někdo? 😊

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.