Shane18 Odesláno Únor 23, 2012 Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 Ahoj :-) jmenuju se Terka, je mi 17 a bydlím ve Znojmě. Nemám bohužel okolo sebe moc lidí, jako jsem já a tak touto cestou hledám nové přátele :-). Pokud se někdo ozve, budu jedině ráda!! :-) 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno Únor 27, 2012 Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Ahoj Terko, slyším tě...Ale bydlím daleko od tebe. Určitě kolem sebe máš podobně smýšlející lidi, a časem je objevíš. Ať se ti daří. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane18 Odesláno Únor 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 27, 2012 Nooo bohužel okolo 60km..a nevídáme se... :-( děkuju, taky doufám, že najdu partu, se kterou by se dalo poklábosit 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno Únor 28, 2012 Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 Já jsem na kamarády/dky vegany přicházel spíš náhodou. Ale když to promýšlím, bývá jich větší množství v těchto skupinách: ochránci přírody (často lidi s přírodovědnou fakultou) anarchisti lidi co praktikujou nějaké východní věci (zen, jógu, a tak) pokud u vás takoví lidi jsou, určitě dělají nějaké akce pro veřejnost. Třeba u nás skupina Food not bombs (čili většinou anarchisti) pořádá společné veganské večeře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hix Odesláno Březen 1, 2012 Sdílet Odesláno Březen 1, 2012 Spolecna vegetarianska vecere s Ackama.. to musi bejt fakt masakr. ani bych nemusel tahat hnojivo, nejspis bych vyletel do vzduchu sam od sebe Ne vazne... vegetarianu je hromada. I v mem okoli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane18 Odesláno Březen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 tak nechápu, proč kolem mě musí bejt samej masosaurus .. a co je zajímavé, znám snad jednoho jedince mužského pohlaví, který je vegan :/ jsem z toho na palici 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane18 Odesláno Březen 12, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 a jinak díky "Kocour" za typy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kocour Odesláno Březen 12, 2012 Sdílet Odesláno Březen 12, 2012 No jo, v Česku je masosaurus převládající varieta homo s. bohemiansis. S tím nic nenaděláme. Ale nevěš hlavu, i s vegetariány se dá žít, a s masosaury koneckonců taky. Jen nedráždit, oslovovat opatrně a když krmit, tak bez předběžných varování že se v jídle nenachází žádné maso ). Někteří by mohli reagovat agresivně ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane18 Odesláno Březen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Jojo, bohužel a taky bohužel že s tím nic nenaděláme! )) :-D Kdyby tak někdo rozuměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zlatina Ivanova Odesláno Duben 30, 2012 Sdílet Odesláno Duben 30, 2012 Ahoj všichni, hledám přátele taky. Jsem vegetariánka a joginka. Jestli mezi vámi, jsou lidé, kteří rádi jezdí na výlety o víkendech, v okolí Prahy, rada vás poznám a trasy rada vymyslím 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chlebik Odesláno Květen 5, 2012 Sdílet Odesláno Květen 5, 2012 Caute vegani nejak nas je tu malo. Je tu niekto zo stredneho Slovenska???? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane18 Odesláno Květen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Květen 9, 2012 Možná málo, ale lepší než nic :-) tak pořád nikdo z mého kraje :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shane18 Odesláno Září 20, 2012 Autor Sdílet Odesláno Září 20, 2012 no tak jsem o rok starší a pořád nic je to tu zabité Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budhaha Odesláno Březen 19, 2013 Sdílet Odesláno Březen 19, 2013 no tak jsem o rok starší a pořád nic je to tu zabité Musis se prestehovat do Prahy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkaK Odesláno Listopad 12, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 12, 2014 (upraveno) Ahoj, škoda, že jsem na tyhle stránky nenarazil před pár lety, když jsem studoval v Brně :-). Do Znojma to nebylo tak daleko a rád bych pokecal... A co jižní Čechy, je tu někdo? Upraveno Listopad 12, 2014 uživatelem JirkaK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se