Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

tak abych to rozjel mě baví takřka všechno co má nějakej nááááboj kámoš dělá dobrý reggae Colective znáte? Dobrej rap cz a sk musim tomu rozumně :-) doporučuju českou underground scénu kolem 60. a 70. let, americkej HC kolem 80.let. SKA SKA SKA :-) tak piště piště

• Odpovědi 10
  • Zobrazení 11,6k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Most Popular Posts

• Nesouvisí to asi s vegetariánstvím emoticons/default_smile.png ale tedy já mám právě v přehrávači těchto 5 cdček, mám je seřazena podle jemnosti od velejemných až po nabuzující: 1. Tomáš Pfeiffer - V

Odesláno

Me se libi indicka hudba jak komercni tak duchovni.Pak 80's v anglictine,elvise a beatles taky muzu...Vyhraneny styl nemam.

Odesláno
  • Autor

Taky nemám vyhrazený styll když se mě někdo ptá říkám že poslouchám to co má v sobě něco hlubšího. A dá se ti hledat takřka ve Všem když člověk hledá pořádně. Elvis a rock n roll yaahhh :-)

• 3 months later...
Odesláno

Nesouvisí to asi s vegetariánstvím emoticons/default_smile.png ale tedy já mám právě v přehrávači těchto 5 cdček, mám je seřazena podle jemnosti od velejemných až po nabuzující:

1. Tomáš Pfeiffer - Vodnářský zvon - to je vážná věc

2. Vlastní mix instrumentální hudby, ve které hraje hoboj

3. Gregorian - jsou to remixy klasických populárních hitů do chorálové podoby

4. Dire Straits - The Best Of - pěkná a energizující kytarová sóla

5. Lenka Vyhodilová - 'Lemura.. někdy luzná jindy hrůzná' - skvělá hudba a nepolapitelné texty Jiřího Weinbergera

• 8 months later...
  • 2 weeks later...
Odesláno

Tibetske misy, Huun huur tu, Schola Gregoriana, Oliver Shanti, Zaz.... eh oui les chansons francaises, ca vibre aussi :-))

a taky mam rada kytaru, obcas se pokusim i neco zahrat :-)

Upraveno uživatelem Martin

• 5 months later...
Odesláno

Tibetske misy, Huun huur tu, Schola Gregoriana, Oliver Shanti, Zaz.... eh oui les chansons francaises, ca vibre aussi :-))

a taky mam rada kytaru, obcas se pokusim i neco zahrat :-)

Zaz mám také moc rád. Vyzařuje z ní optimismus a vždy si jí poslechnu, když potřebuji zlepšit náladu. Ač například Eblouie pal la nuit je více dobrá pro trochu melancholičtější nálady. :)

Jinak kromě Zaz si rád poslechnu paní Martu Kubišovou a některé další interprety z 60. let, Johannu Kurkela a Nightwish. A v poslední době také Tomáše Kluse. Moc se mi líbí jak pracuje se slovy.

Upraveno uživatelem Anti

• 2 years later...
Odesláno

Zdravím já poslouchám převážně indie rock a alternativu, občas punk, hardcore a drumy.

Mezi moje nejoblíbenější kapely patří: Arcade Fire, Deerhunter, The Kooks, The Drums, Amanda Palmer, Thievery Corporation, Kins, Playfellow, On An On, The National, Generationals, Tom Odell, Atlas Sound, Thrice, Foals, The Last Shadow Puppets, The Black Keys, Pink Floyd, Slowdive, Janis Joplin, Gorillaz, Mumford And Sons, Franz Ferdinand, Vypsaná FiXa, Emma Louise, Jefferson Airplane, 65daysofstatic, White Lies, Modestep, Gallows, Thrice, MGMT, Alvvays a mnoho dalšího.

Pro nakouknutí last.fm :)

http://www.last.fm/user/Klouba

• 1 month later...
Odesláno

Já jsem rockově a metalově založena 😊

Ale poslechnu si samozřejmě i jinou muziku: Čechomor, Fleret, Tomáš Klus, Kryštof, Assonance, Ginevra....

Odesláno

U mě je to všechno možné - podle nálady... Vypsaná FiXa, Buty, Kraftwerk, Armin van Buuren, Nightwish, Rammstein, Gem Reflection, Moimir Papalescu...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.