redakce Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Přísady: ... Příprava: Připravíme těsto jako na jablkový závin a když je na pomoučněném ubruse vytaženo, potřeme je přes polovinu oře-chovou nádivkou: 20 deka lískových oříšků (jader) dáme s ta-lířem na kraj vlahé trouby, abychom je snáze mohli oloupat a oloupané rozemeleme a smícháme s 10 deka strouhanky (Zát-kovy) navlhčené 1/8 1 syrového mléka, osladíme 7 dkg cukru, okořeníme citronovou kůrou. Umíchanou nádivkou potřené zá-vinové těsto svineme a závin v troubě upečeme. Při pečení po-třeme závin občas máslem. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts