Přejít na obsah

Petrželová huštěnka


Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1/8 l mléka - 2 vejce - 1 deko mouky 1 deko bílé strouhanky - 1 lžíce rozkrájené petrželové natě - sůl.

Příprava:

Vejce dáme do syrového, studeného mléka a šleháme v něm 10 minut. Pak přidáme strouhanku, mouku, petrželku a sůl a ještě vše 10 minut šleháme, nalijeme do vymazaného hrnečku a vaříme pod poklicí v páře jako huštěnku z rajských jablíček 20 minut. Uvařenou huštěnku lžičkou vykrajujeme do uvařené polévky.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu


×
×
  • Vytvořit...