redakce Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 5 deka špenátu - 1 lžíce mléka - 2 deka Zátkovy strouhanky - 1 vejce - 1 žloutek - sůl - muškátový květ. Příprava: Opraný špenát 2 minuty povaříme, scedíme a rozemeleme nebo jemně usekáme. Pak přidáme k němu špetku tlučeného muškátového květu a soli, mléko, strouhanku, vejce a žloutek a směs pilně třeme 10 minut, vlijeme do máslem vymazaného, strouhankou vysypaného hrnečku a huštěnku vaříme v páře 15 minut podobně jako huštěnku z rajských jablíček. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts