redakce Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 15-20 deka chřestu - 3-4 vejce - sůl 1/8 l mléka - 3 deka másla. Příprava: Zevní slupku chřestu nožíkem od hlavičky dolů seřízneme (který výhonek je dřevnatý, dáme stranou a necháme vařit v polévce; po uvaření polévky z ní odstraníme) a křehké nedřevnaté chřestové výhonky když jsou sloupány, rozkrájíme na malé kousky a dáme na pánev do horkého másla dusiti. Změklé zalijeme v mléce rozmíchanými vejci, maloučko osolíme, necháme zapéci a podáváme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts