redakce Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/4 l mléka - 3 vejce - 2 deka másla - malá cibulka - špetka soli - zelená petrželka nebo pažitka nebo kopr. Příprava: utek i bílek zvlášť ušleháme, dáme do hrnečku (asi 1-1 1/2 1 velkého), přilijeme horké mléko, sůl, uškvařené máslo, drobně rozkrájenou cibulku, pažitku nebo kopr nebo zelenou petrželku a vaříme v páře 15-20 minut, jako mléčné vejce. Vajíčka takto upravená jsou lehko stravitelná. Cibulku můžeme dáti na máslo zrůžověti. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts