redakce Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: Polévkový talíř hub (hříbků a pod.) - 6 deka másla - špetka kmínu a soli – 1/2 l mléka - 1-2 vejce - 6--8 lžic tlučové, celopšeničné nebo krupič. pšeničné mouky. Příprava: Očištěné, na tenké lístky nakrájené houby dáme dusit do kastrolu se solí a tlučeným kmínem. Udušené houby dáme do mléka, ve kterém jsme 1-2 vejce a mouku rozmíchali a v troubě svítek do zlatova upečeme. K dušeným houbám můžeme přidati lžičku drobně rozkrájené zelené petrželky. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts