redakce Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Přísady: Příprava pro 4 osoby: 30 deka cukru – 5 vajec – 60 deka žitné bíle mouky nebo 50 deka pšeničné mouky – 1/2 lžičky tlučené skořice a 6 tlučených hřebíčků – kypřicí prášek – špetka soli. Příprava: V míse šleháme pilně cukr s celými vejci, půl hodiny. Pak zlehka přimícháme kypřící prášek, skořici, hřebíček a mouku. Těsto dáme do dvou vymazaných sucharových forem a v mírně vyhřáté troubě pečeme 1/2 – 3 /4 hodiny. Můžeme udělati z těsta dva dlouhé, silnější válečky a péci je na plechu. Upečené, trochu prochladlé, nakrájíme na 1 cm silné suchary a dáme na plech do trouby usušit. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se