Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Příprava pro 4 osoby: 30 deka cukru – 5 vajec – 60 deka žitné bíle mouky nebo 50 deka pšeničné mouky – 1/2 lžičky tlučené skořice a 6 tlučených hřebíčků – kypřicí prášek – špetka soli.

Příprava:

V míse šleháme pilně cukr s celými vejci, půl hodiny. Pak zlehka přimícháme kypřící prášek, skořici, hřebíček a mouku. Těsto dáme do dvou vymazaných sucharových forem a v mírně vyhřáté troubě pečeme 1/2 – 3 /4 hodiny. Můžeme udělati z těsta dva dlouhé, silnější válečky a péci je na plechu. Upečené, trochu prochladlé, nakrájíme na 1 cm silné suchary a dáme na plech do trouby usušit.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 4,4k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.