Přejít na obsah

Dětský suchar II


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Příprava pro 4 osoby: 60 deka pšeničné mouky – 10 deka másla – 20 deka cukrové moučky – 4 vejce – 1/2 kypřícího prášku – špetka soli.

Příprava:

Máslo mícháme s cukrem, přidáváme k němu vejce jedno po druhém, pak po lžicích mouku a nakonec přimícháme špetku soli a v 2 lžicích vlahé vody rozpuštěný kypřicí prášek. Z dobře vypracovaného těsta upravíme dlouhou šišku, potřeme povrchu máslem a dáme na pomaštěném plechu péci do mírně vyhřáté trouby asi 1 hodinu. Upečený, vychladlý váleček ostrým nožem nakrájíme na 1 cm široké řezy, které dáme na plech do otevřené trouby usušiti (ne péci).

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...