Přejít na obsah

Anýzové suchary


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 18 deka cukru – 30 deka mouky – 5 vajec – lžička anýzu – citronová kůra – 6 lžic smetany

Příprava:

V míse pilně šleháme 20 až 30 minut vejce s cukrem, pak vmícháme tlučený anýz, citronovou kůru, po lžicích smetanu a mouku a těsto vlijeme zlehka do sucharové, máslem vymazané formy a v mírném žáru pečeme. Vychladlé pečivo krájíme na plásty a do trouby dáme osušit.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...