redakce Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1 litr mléka - 14 deka rýže - sůl - 1 vejce - 1 žloutek - 4 deka rozinek - 5 deka cukru - 6 deka másla na pánev. Příprava: Rýži třikráte horkou vodou opereme a dáme uvařit do horkého mléka s trochou soli. Uvařenou, prochladlou rýži na mlýnku rozemeleme nebo prolisujeme, smícháme pak s vejcem, žloutkem, cukrem a rozinkami a dáme na horkou pánev na máslo zapéci. Upečený smaženec podáváme s ovocným kompotem nebo šťavou. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se