redakce Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Přísady: cesnak,kocka tvarohu,2 vajíčka,soľ, zelené korenie Příprava: Na panvici na troške oleja opražíme rozdrobený tvaroh. Stále miešame, aby sa uvoľnená tekutina čiastočne odparila. V strede panvice si urobíme varechou miesto, pridáme nasekané 3-4 strúčiky cesnaku, opražíme, premiešame s tvarohom, pridáme vajíčka, soľ, korenie. Praženica má výbornú chuť a tvaroh absorbuje cesnakovú arómu, takže konzument môže cestovať hromadnou dopravou bez toho, aby sa okolo neho vytváralo "lidoprázdno". Autor: Daniela Puskailerová Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se