Odesláno Únor 1, 201015 let Přísady: Přípravy pro 4 osoby; 1/4 kg fazolových lusek - 5 deka másla 1 cibule - zelená petrželka - špetka saturejky - 5 deka Parmezánského sýra. Příprava: Fazolové lusky, jichž v letní a podzimní době se hojně na trzích objevuje, jsou velmi chutné i dušené vychladlé, jako příkrm ke krupičné kaši, rýži nebo kedlubně. Zelené nebo bílé lusky fazolové nakrájíme na menší kousky, spaříme horkou vodou, scedíme je a dáme na pánev, ve které jsme nechali na másle zrůžovět rozkrájenou cibuli. S rozsekanou zelenou petrželkou a saturejkou přikryté lusky necháme udusit a změklé podáváme, posypané ustrouhaným parmezánským sýrem. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.