redakce Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/4 kg čočky - 1 cibulka - 2 kyselé okurky - 6 lžic oleje - špetka soli. Příprava: Přebranou čočku v horké vodě opereme, dáme ji do čisté, horké vody uvařit. Z uvařené slijeme vodu do polévky a čočku omastíme olejem, smícháme s drobně rozkrájenou cibulkou, na koláčky nebo drobné kostky nakrájenými okurkami a špetkou soli. Salát čočkový můžeme ozdobit zelenou petrželkou a podávat jako samostatný pokrm. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se