redakce Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1 velký celer (kořen) - 1 citron - 1 lžíce oleje - na špičku nože papriky. Příprava: Kořenovou hlávku celere oškrábeme, opereme, na tenké lístky rozkrájíme (můžeme rozkrouhat na okurkovém kruhadle) a ihned dáme do vařící vody (1/3 1 vody) se šťávou z citronu, paprikou a olejem uvařit. Vaříme v přikrytém hrnku. Změklý celer necháme vychladnout a podáváme se šťávou, ve které se vařil, k bramborové kaši nebo pod. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se