redakce Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/ kg brambor - 1 vejce - 1 deko kaparů 1 deko cibule - 1 kyselá okurka - sůl - špetka pepře - majonéza. Příprava: Brambory (rohlíčky) čistě oprané dáme uvařiti do horké vody. Uvařené oloupáme, na kostky rozkrájíme, smícháme s drobně rozkrájenou cibulí a na okurkovém kruhátku rozstrouhanou okurkou, solí, tluč. pepřem a majonézou: 1 žloutek přidáme do 3 dkg čajového másla umíchaného se solí a hořčicí (1/2 čajové lžičky). Pak do majonézy přidáváme po kapkách 4 lžíce oleje a z 1 citronu šťávu nebo 3 lžíce octa. Dobře umíchanou majonézu vmícháme do salátu a na drobno rozsekané, na tvrdo uvařené vejce. Salát vkusně upravíme na menší misku, necháme v chladnu asi hodinu, pak povrch ozdobíme drobnými lístečky zelené petrželky a podáváme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se