Odesláno Únor 1, 201015 let Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 3/4 kg bramborů - 1 cibule - zelená petrželka - kopr - 4 lžíce oleje - 2 kyselé okurky. Příprava: Brambory oškrábeme, opereme a uvaříme se solí a tlučeným kmínem. Z uvařených scedíme vodu (dáme ji do polévky nebo omáčky) a brambory s hrnkem na stole postavené necháme přikryté odpařit, pak je odkryjeme a když prochladly, nakrájíme je na koláčky nebo drobné kostky, smícháme s drobně rozkrájenou cibulí, zelenou petrželkou, koprem (také jemně nakrájené), olejem a nakrájenými kyselými okurkami. Můžeme dát 2 lžíce rozkrájených okurek velkých, v octě naložených, nebo malé, naložené okurky. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.