redakce Odesláno Únor 1, 2010 Sdílet Odesláno Únor 1, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 3/4 kg bramborů - 1 cibule - zelená petrželka - kopr - 4 lžíce oleje - 2 kyselé okurky. Příprava: Brambory oškrábeme, opereme a uvaříme se solí a tlučeným kmínem. Z uvařených scedíme vodu (dáme ji do polévky nebo omáčky) a brambory s hrnkem na stole postavené necháme přikryté odpařit, pak je odkryjeme a když prochladly, nakrájíme je na koláčky nebo drobné kostky, smícháme s drobně rozkrájenou cibulí, zelenou petrželkou, koprem (také jemně nakrájené), olejem a nakrájenými kyselými okurkami. Můžeme dát 2 lžíce rozkrájených okurek velkých, v octě naložených, nebo malé, naložené okurky. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se