redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 25 deka kaštanů - čtvrt litru mléka -12 deka cukru - 3 vejce - 5 deka bílé strouhanky – 4 deka zavařeniny - tři čtvrtě cm vanilky. Příprava: Syrové kaštany oloupeme, dáme na několik minut do horké vo-dy, vnitřní slupku oloupeme a do vařícího mléka dáme uvařit. Měkké kaštany prolisujeme a dáme do studena. Zatím pilně tře-me žloutky s prosívaným cukrem a tlučenou vanilkou 10 minut, pak přimícháme zavařeninu, prolisované kaštany, bílou strou-hanku a z bílků tuhý sníh. Zlehka zamíchané těsto dáme do vy-maštěné a strouhankou vysypané pudingové formy a puding v páře vaříme tří čtvrtě hodiny. Uvařený vyklopíme a podáváme s ovocnou šťavou nebo se šlehanou smetanou. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se