Přejít na obsah

Kaštanový puding


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 25 deka kaštanů - čtvrt litru mléka -12 deka cukru - 3 vejce - 5 deka bílé strouhanky – 4 deka zavařeniny - tři čtvrtě cm vanilky.

Příprava:

Syrové kaštany oloupeme, dáme na několik minut do horké vo-dy, vnitřní slupku oloupeme a do vařícího mléka dáme uvařit. Měkké kaštany prolisujeme a dáme do studena. Zatím pilně tře-me žloutky s prosívaným cukrem a tlučenou vanilkou 10 minut, pak přimícháme zavařeninu, prolisované kaštany, bílou strou-hanku a z bílků tuhý sníh. Zlehka zamíchané těsto dáme do vy-maštěné a strouhankou vysypané pudingové formy a puding v páře vaříme tří čtvrtě hodiny. Uvařený vyklopíme a podáváme s ovocnou šťavou nebo se šlehanou smetanou.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...