redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 20 deka rýže - 15 deka cibule - 8 deka oleje - 4 velká rajská jablíčka - naložená kyselá okurka. Příprava: Rýži opereme v několikrát vyměněné horké vodě a dáme na cedník vykapat. Pak dáme rýži osmahnout na kastrol na horký olej s drobně rozkrájenou cibulí a za stálého míchání necháme cibuli zrůžovět. Pak přilijeme procezená, v litru horké vody uvařená rajská jablíčka (mohou být naložená), přidáme špetku soli a rýži necháme uvařit. Do uvařené rýže zamícháme rozkrájenou, kyselou okurku a máme-li po ruce i lžičku rozsekané zelené petrželky. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se