redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1 litr borůvek - 2 deka másla – 1/10 l vody - 2 lžíce tlučeného cukru. Příprava: Do kastrolu dáme uškvařit máslo. Borůvky dáme na síto, prolijeme studenou vodou a pak vložíme do horké pánve na uškvařené máslo. Přikryté necháme chvíli ve vlastní šťávě dusit, pak podlijeme vodou, necháme borůvky rozvařit (občas zamícháme), osladíme a pak za 2 minuty, když se cukr rozvařil, odstavíme s plotny a prochladlé podáváme k omeletkám a pod. Můžeme okořenit skořicí. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se