Přejít na obsah

Borůvková pomazánka


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1 litr borůvek - 2 deka másla – 1/10 l vody - 2 lžíce tlučeného cukru.

Příprava:

Do kastrolu dáme uškvařit máslo. Borůvky dáme na síto, prolijeme studenou vodou a pak vložíme do horké pánve na uškvařené máslo. Přikryté necháme chvíli ve vlastní šťávě dusit, pak podlijeme vodou, necháme borůvky rozvařit (občas zamícháme), osladíme a pak za 2 minuty, když se cukr rozvařil, odstavíme s plotny a prochladlé podáváme k omeletkám a pod. Můžeme okořenit skořicí.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...