redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy: 20 deka cukru – 1/6 l vody - 3 lžíce pomeranč. šťávy. Příprava: Cukr s vodou necháme vařit. Při vaření sbíráme z cukru vyvařenou, nečistou pěnu. Když ponoříme vařečku do cukru a tekutina stéká s ní zvolna, vláknovitě, vylijeme svařený cukr do chladné, studenou vodou vypláchnuté mísy, ve které jej mícháme až bělí. Pak přilejeme pomerančovou šťávu, zamícháme a polevou ihned potřeme dort. Podobně připravujeme citronovou vařenou p o 1 e v u. Místo pomerančové dáme pak do svařeného, zčištěného cukru šťávu citronovou. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se