redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: ... Příprava: Několik hrstek rýže (na osobu čítáme hrstku) vypereme a vaříme v zeleninové vodě. Než-li je rýže úplně měkká, zapražíme polévku bledou jíškou máslovou, osolíme dle potřeby a necháme ji tak dlouho vařit, až je rýže úplně měkká a jíška dobře zavařena. Kdo chce míti polévku lepší, rozkloktá žloutek nebo dva - dle možností polévky - v dobrém mléce nebo smetaně a před podáním tím polévku zaleje. Autor: Ludmila Barthová v r. 1909 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se