Přejít na obsah

Rýžová IV


redakce

Recommended Posts

Přísady:

...

Příprava:

Několik hrstek rýže (na osobu čítáme hrstku) vypereme a vaříme v zeleninové vodě. Než-li je rýže úplně měkká, zapražíme polévku bledou jíškou máslovou, osolíme dle potřeby a necháme ji tak dlouho vařit, až je rýže úplně měkká a jíška dobře zavařena. Kdo chce míti polévku lepší, rozkloktá žloutek nebo dva - dle možností polévky - v dobrém mléce nebo smetaně a před podáním tím polévku zaleje.

Autor:

Ludmila Barthová v r. 1909

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...