Přejít na obsah

Rýžová III


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: ½ z malé hlávky kapusty - 8 deka másla – 3 deka cibulky - 3 deka másla - 4 deka rýže - 2 hříbky nebo 2 lžičky v sol% naložených hub - 2 syrová rajská jablíčka - 2 deka parmského, t. zv. parmezánského sýra - 1 l vody.

Příprava:

Drobně rozkrájenou cibulku necháme na másle zrůžovět, přidáme k ní jemně nakrájenou, čistě opranou kapustu, podlijeme vařící vodou a udusíme do měkka. Na másle udušenou rýži s houbami a změklou kapustu dáme do vařící vody a polévku dobře povaříme. Před podáváním vmícháme do ní ustrouhaný parmský sýr a šťávu z prolisovaných rajských jablíček.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...