redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: ½ z malé hlávky kapusty - 8 deka másla – 3 deka cibulky - 3 deka másla - 4 deka rýže - 2 hříbky nebo 2 lžičky v sol% naložených hub - 2 syrová rajská jablíčka - 2 deka parmského, t. zv. parmezánského sýra - 1 l vody. Příprava: Drobně rozkrájenou cibulku necháme na másle zrůžovět, přidáme k ní jemně nakrájenou, čistě opranou kapustu, podlijeme vařící vodou a udusíme do měkka. Na másle udušenou rýži s houbami a změklou kapustu dáme do vařící vody a polévku dobře povaříme. Před podáváním vmícháme do ní ustrouhaný parmský sýr a šťávu z prolisovaných rajských jablíček. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se