Odesláno Leden 31, 201015 let Přísady: Přípravy pro 4 osoby: ½ z malé hlávky kapusty - 8 deka másla – 3 deka cibulky - 3 deka másla - 4 deka rýže - 2 hříbky nebo 2 lžičky v sol% naložených hub - 2 syrová rajská jablíčka - 2 deka parmského, t. zv. parmezánského sýra - 1 l vody. Příprava: Drobně rozkrájenou cibulku necháme na másle zrůžovět, přidáme k ní jemně nakrájenou, čistě opranou kapustu, podlijeme vařící vodou a udusíme do měkka. Na másle udušenou rýži s houbami a změklou kapustu dáme do vařící vody a polévku dobře povaříme. Před podáváním vmícháme do ní ustrouhaný parmský sýr a šťávu z prolisovaných rajských jablíček. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.