redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy: 4 deka rýže - 1 deko másla - 6 deka zeleniny – 1/8 l sladké smetany nebo mléka - lžička medu - žloutek. Příprava: V horké vodě 3krát opranou rýži dáme s máslem do kastrolu a podléváme smetanou nebo mlékem. Zeleninu drobně rozkrájíme, uvaříme a prolisovanou přidáme k rýži. Uvařenou rýži prolisujeme, přidáme zbývající odvar zeleninový, osladíme medem a polévku vlijeme na ušlehaný žloutek. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se