redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 2 deka másla - 20 deka ryzců - 4 deka másla - 5 deka mouky - špetka solí. Příprava: Ryzce opereme, rozkrájíme na nudličky a dáme na máslo do pánve dusit. Udušené ryzce zalijeme horkou vodou, připravenou na polévku, zahustíme světlou jíškou a necháme ještě vařit. Ryzce můžeme zalíti vodou v níž se vařily brambory. Vody má být 1-1 1/8 litru. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se