redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 5 deka ovesných vloček - 5 deka zeleniny - 5 deka květáku - 2 deka másla – 1/8 l sladké smetany - 1 žloutek - zelená petrželka - 8 deka másla a sůl. Příprava: Ovesné vločky uvaříme v litru vody s máslem a solí, prolisujeme, přidáme k drobně nakrájené zelenině, která ae v ½ 1 vody vařila. Polévku necháme povařit a před podáváním zamícháme do ní smetanu se žloutkem a zelenou petrželkou. Nebo místo smetany přidáme udušené ryzce nebo jiné čerstvé, na másle udušené houby nebo šťávu ze 2-3 syrových mrkviček. Když ji dáme batoleti podáváme ji procezenou bez hub a zelené petržele. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se