redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 2 batolata: 3 deka květáku - 5 deka zeleniny - 1 deko másla – 1/8 l mléka nebo smetany. Příprava: Zeleninu i květák drobně rozkrájíme, do měkka uvaříme a prolisujeme. Do prolisovaného zeleninového vývaru zavaříme třené nočky. Polévku omastíme máslem a zalijeme mlékem nebo smetanou. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se