redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: ... Příprava: Menší růžici květáku uvaříme ve slané vodě do měkka. Na másle uděláme bledou, řídčí jíšku, zalejeme ji vařící vodou, ve které se vařil květák. Necháme polévku dobře povařit, zakloktáme ji žloutkem a vložíme do ní na malé kousky rozebranou uvařenou růži květákovou. Autor: Ludmila Barthová v r. 1909 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se