redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: Malá růžice květáku - 4 polévkové lžíce ovesných vloček - 2 deka másla. Příprava: Očištěný, opraný květák dáme vařit do mírně osolené horké vody. Uvařený prolisujeme a odvar květáku zahustíme ovesnými vločkami, které necháme 20-30 minut povařit. Před odstavením polévky s plotny přidáme do ní uškvařené máslo, necháme zavařit a polévku vlijeme na prolisovaný květák. Vložka: třený svítek. Dáváme-li polévku menšímu, asi 7měs. batoleti, můžeme ji přecedit před omaštěním. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se