redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: ... Příprava: (Také zvaná Purée of Barley.) Uvaříme půl koflíku perlových krup. Když jsou měkké, přidáme k nim kousek másla nového, dobře rozmícháme a nalejeme na ně vodu, ve které se vařila všechna zelenina. Potom to protlačíme sítem, osolíme, přidáme opět kousek másla a necháme ještě vařit. Vody nesmí se mnoho přilít, aby kroupovka nebyl řídká. V hrnéčku rozkloktáme dva žloutky s trochou vlažné smetany, vlejeme to do vařící polévky, hodně rozkloktáme a podáváme ji v koflíkách. Autor: Ludmila Barthová v r. 1909 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se