redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: ... Příprava: Kolik osob, tolik hrstek krup se spaří, čistě vypere a uvaří ve slané vodě se vší tvrdou zeleninou do měkka. V jiném hrnéčku uvaří se dvě hrstky sušených hub, scedí se a rozsekají se zelenou petrželí na drobno; pak přidají se k vařeným kroupám, přileje se k tomu trochu vody, ve které se houby vařily. polévka se zapraží bledou máslovou jíškou, přisolí, je-li třeba, a nechá se dobře povařit. Kdo chce, může ji zakloktat žloutkem, ve smetaně rozmíchaným.(Barley Soup with Mushrooms.) Autor: Ludmila Barthová v r. 1909 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se