redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 15 deka čerstvých, hub (nebo 3 deka sušených hub) - 8 deka malých, krupek - 6 deka másla - 2 deka mouky - koření podle chuti (kmín, pepř) - trochu soli. Příprava: V jednom litru vody uvaříme krupky do měkka s kousíčkem másla. Mezitím dali jsme udusiti s kmínem drobně rozkrájené houby na kousku másla. Ze zbylého másla a mouky připravíme žlutou jíšku, zamícháme do ní část vody, v níž se vařily krupky a dobře povaříme. Pak vmícháme do ní udušené houby, uvařené krupky se solí a koření, po případě také pažitku nebo zelenou petrželku. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se