Přejít na obsah

Kapustová I


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1 malá kapusta – 1/16 l litru sladké smetany 1 vejce - 1 lžíce mouky - špetka pepře, soli - šálek dušené rýže - kousek másla – 1 1/4 l vody.

Příprava:

Vrchní špatné listy kapusty odstraníme a opranou hlávku spaříme horkou vodou, pak drobně rozkrájíme a necháme uvařiti. Pak kapustu prolisujeme, zalijeme vodou ve které se vařila, osolíme a přidáme ve smetaně rozmíchanou mouku. Polévku několik minut necháme povařit, pak přimícháme pepř, čerstvé máslo a žloutek. Podáváme s dušenou rýží. Polévka má krásné zabarvení, když jsme do ní přilili šťávu ze dvou na másle udušených rajských jablíček. Nebo můžeme je dáti vařiti s kapustou.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...