redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1 malá kapusta – 1/16 l litru sladké smetany 1 vejce - 1 lžíce mouky - špetka pepře, soli - šálek dušené rýže - kousek másla – 1 1/4 l vody. Příprava: Vrchní špatné listy kapusty odstraníme a opranou hlávku spaříme horkou vodou, pak drobně rozkrájíme a necháme uvařiti. Pak kapustu prolisujeme, zalijeme vodou ve které se vařila, osolíme a přidáme ve smetaně rozmíchanou mouku. Polévku několik minut necháme povařit, pak přimícháme pepř, čerstvé máslo a žloutek. Podáváme s dušenou rýží. Polévka má krásné zabarvení, když jsme do ní přilili šťávu ze dvou na másle udušených rajských jablíček. Nebo můžeme je dáti vařiti s kapustou. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se