Přejít na obsah

Jíšková II


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 1 batole: 1 deko másla - 1 deko mouky - 5 gr cukru nebo medu - pětinu litru vody a 4 lžíce mléka.

Příprava:

Máslo necháme zrůžovět, sebereme s něho škraloup, přidáme mouku a za stálého míchání necháme ji světle zrůžovět. Pak přilejeme horkou vodu a polévku 20 minut povaříme. Než ji odstavíme s ohně, přidáme cukr nebo med a mléko a pak podáváme. Jíškovou polévku v této úpravě podáváme co nápoj 4 - 6 měs. kojencům. Chceme-li ji dát batolatům 9 měs. a starším dětem, dejme místo vody zeleninový vývar.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...