Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy pro 1 batole: 1 deko másla - 1 deko mouky - 5 gr cukru nebo medu - pětinu litru vody a 4 lžíce mléka.

Příprava:

Máslo necháme zrůžovět, sebereme s něho škraloup, přidáme mouku a za stálého míchání necháme ji světle zrůžovět. Pak přilejeme horkou vodu a polévku 20 minut povaříme. Než ji odstavíme s ohně, přidáme cukr nebo med a mléko a pak podáváme. Jíškovou polévku v této úpravě podáváme co nápoj 4 - 6 měs. kojencům. Chceme-li ji dát batolatům 9 měs. a starším dětem, dejme místo vody zeleninový vývar.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 2,6k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.