Přejít na obsah

Jíšková I


redakce

Recommended Posts

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 8 deka zeleniny - 4 deka másla - 5 deka mouky - 1 mrkev – 1 1/4 l vody.

Příprava:

Drobně rozkrájenou zeleninu uvaříme, prolisujeme a vývar zahustíme žlutou máslovou jíškou. Polévku necháme 20 minut na kraji plotny povařit a před podáváním přidáme do ní šťávu z ustrouhané, syrové mrkve. K polévce podáváme špenátovou huštěnku.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...