redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: i litr vody - 5 jablek - 1/2 l smetany – 4 deka mouky - podle chuti cukru - špetka soli a citr, šťávy. Příprava: Oloupaná, jaderníku zbavená jablka nakrájíme na malé kousky, nebo lístky a dáme do sladké, horké vody uvařiti. Mouku a smetanu rozmícháme, vlijeme k uvařeným jablkům a necháme povařiti. Pak polévku přisladíme, osolíme a okyselíme podle chuti a podáváme. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se