Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1 1/4 l vody - 20 deka hříbků - 6 deka cibulky - 6 deka zeleniny - 2 deka másla - trochu petrželkové natě a kmínu - sůl - 1/8 litru mléka - 1 žloutek a jíška z 5 deka másla a 3 deka mouky.

Příprava:

Drobně rozkrájenou zeleninu dobře povaříme z zahustíme máslovou jíškou. Čerstvé, očištěné, na lístky nakrájené hříbky udusíme do měkka na másle s tlučeným kmínem, drobně rozkrájenou zelenou petrželkou a cibulkou. Udušené hříbky vložíme do polévky a necháme ještě zavařit. Polévku dáme z plotny a přidáme do ní v studeném syrovém mléce umíchaný žloutek a vlijeme ji do polévkové mísy na rozkrájený petrželkový svítek.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 2,2k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.