redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1 1/4 l vody - 20 deka hříbků - 6 deka cibulky - 6 deka zeleniny - 2 deka másla - trochu petrželkové natě a kmínu - sůl - 1/8 litru mléka - 1 žloutek a jíška z 5 deka másla a 3 deka mouky. Příprava: Drobně rozkrájenou zeleninu dobře povaříme z zahustíme máslovou jíškou. Čerstvé, očištěné, na lístky nakrájené hříbky udusíme do měkka na másle s tlučeným kmínem, drobně rozkrájenou zelenou petrželkou a cibulkou. Udušené hříbky vložíme do polévky a necháme ještě zavařit. Polévku dáme z plotny a přidáme do ní v studeném syrovém mléce umíchaný žloutek a vlijeme ji do polévkové mísy na rozkrájený petrželkový svítek. Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se