Přejít na obsah

Houbová polévka II


redakce

Recommended Posts

Přísady:

...

Příprava:

Pět pěkných, očištěných hříbků nakrájíme na tenké řízky, vložíme na kuthan a necháme dusit. Když vysmáhnou, přidáme 3-5 dkg. nového másla, trochu sekané zelené petržele, 3 rovné lžíce mouky, vše dobře promícháme a zelejeme vařící vodou, ve které se vařila všechna tvrdá zelenina. Polévka nechá se dobře povařit a zakloktá se dvěma žloutky v trochu smetaně rozdělanými.

Autor:

Ludmila Barthová v r. 1909

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...