redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Přípravy pro 4 osoby: 1/4 litru suchých hub - špetka soli a kmínu, 1/4 l vody - jíška z 5 deka másla a 3 deka mouky. Příprava: Suché houby dáme na síto, polijeme horkou vodou a pak je dáme do vařící vody s trochou soli a kmínu vařit 1/2 hodiny. Uvařené houby procedíme, polévku zahustíme máslovou jíškou, přidáme do ní plnou lžíci těch uvařených drobně rozkrájených hub, necháme povařit. Vložka: houbový svítek ze zbylých uvařených hub (popis přípravy viz svítky) Autor: Vilma Hoschlová - Přímá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se