redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: ... Příprava: Malé, bílé fasole a všechna zelenina uvaří se ve vodě do měkka, načež se na sítě prolisuje. Dle potřeby rozředí se polévka teplým mlékem, osolí se , přidá se k ní kousek másla nového a nechá se povařit. je-li řídká, rozdělá se lžíce mouky v studeném mléce, vleje se to do polévky a nechá se dobře povařit. Kdo chce, může ji zakloktati žloutkem. Podává se s osmaženou žemličkou nebo s vařenou rýží. Autor: Ludmila Barthová v r. 1909 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se