Přejít na obsah

Featured Replies

Odesláno

Přísady:

Přípravy pro 4 osoby: 1/4 kg celeru - 5 deka másla - 4 deka mouky - sůl - 2 deka másla a 3 větší krajíčky chleba na osmažení.

Příprava:

Celer očistíme, na řepném struhadle rozstrouháme a dáme do 1 l horké vody uvařit. Zatím připravime z másla a mouky žlutou jíšku, polévku jí zahustíme a necháme povařit. Chléb nakrájime na kostky, osmažíme na másle, dáme do polévky a hned podáváme. Můžeme přidati rozkrájenou zelenou petrželku a stroužek rozetřeného česneku. Ale i bez něho je polévka chutná.

Autor:

Vilma Hoschlová - Přímá

  • Zobrazení 3,4k
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.