Přejít na obsah

Celerová


redakce

Recommended Posts

Přísady:

...

Příprava:

Malý celer rozkrájený na kousky a dvě hrstě čistě vyprané rýže uvaří se ve slané vodě. Když jest obé měkké, zapraží se polévka bledou máslovou jíškou, rozkloktá se žloutek a vleje se do hotové polévky.

Autor:

Ludmila Barthová v r. 1909

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • Odpovědi 0
  • Založeno
  • Poslední odpověď

Nej autoři v tématu

Nej dny

Nej autoři v tématu

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlašte.

Přihlásit se

×
×
  • Vytvořit...