redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: ... Příprava: Všechnu tvrdou zeleninu rozkrájíme a na másle na kuthánku osmažíme do zlatova. Brambory vaříme v hrnku, přidáme k nim osmaženou zeleninu, připojíme 2 hrstky vysypané rýže a zapražíme polévku máslovou jíškou. Necháme ji hodně povařit - čím více se jíška zavaří, tím jest polévka chutnější - a před podáním zalejeme ji mlékem s rozkloktaným žloutkem. (psáno 1909) Autor: Ludmila Barthová v r. 1909 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se