redakce Odesláno Leden 31, 2010 Sdílet Odesláno Leden 31, 2010 Přísady: Pro 3 osoby. Příprava: Dvě nebo tři větší oloupané brambory a všechna tvrdá zelenina nakrájejí se na malé kousky, naleje se na to voda a vaří se až jest obé měkké. Polévka zapraží se bledou máslovou jíškou, osolí dle potřeby a nechá se ještě povařit. Autor: Ludmila Barthová v r. 1909 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlašte.
Přihlásit se